top of page

Myynnin ja myynnillisen asiakaspalvelun erikoisyksikkö palveluksessanne.

Mitä saisi olla?

Myynti

Teillä on tuote ja meillä on taito – pistetäänkö yhdessä kaupaksi?

operaattori-
asiantuntijuus

Yrityksesi yhteydet kuntoon vaivattomasti, kustannustehokkaasti ja luotettavasti! Kartoitamme ja toimitamme toimintavarmat ja tehokkaat yhteydet juuri teidän tarpeisiinne.

DNA valtuutettu yritysedustaja

myynnillinen
aspa

Luota asiakaspalvelutehtävät ripeiden ammattilaisten käsiin.

Ulkoista myyntiin liittyvät hommat meille ja keskity itse olennaiseen.

Tuotamme lisää kauppoja, liidejä ja yhteistyömahdollisuuksia. Oli kyseessä sitten konkreettinen tuote tai vaativampi asiantuntijapalvelu, voit kääntyä puoleemme. Kokenut ja intohimoinen tiimimme perehdytetään aina kunnolla asiakasyritykseen ja myytävään tuotteeseen / palveluun / konseptiin.

 

Myynti- tai asiakaspalveluprosessi rakennetaan aina yhdessä asiakkaan kanssa varmistaen, että kaikki menee kuten asiakas haluaa. Panostamme laatuun jokaisessa myynnin vaiheessa. Tärkein tehtävämme on saada kauppaa asiakkaalle, laatu keskiössä.

Yritys,
kiinnostaako yhteistyö?

Tärkein tehtävämme on saada kauppaa asiakkaalle, laatu keskiössä. Me hoidamme myyntiä niin puhelimitse kuin kentällä – mikä asiakkaan brändiin ja tavoitteisiin sopiikaan.

Perehdymme aina kunnolla myytävään tuotteeseen / palveluun. Homma lähtee usein käyntiin pilotoinnilla, jotta pääsette rauhassa tekemisemme makuun. On tärkeää sisäistää asiakkaan tavat toimia, jotta laadukasta kauppaa voi saada aikaiseksi.

Etsiikö yrityksenne osaavaa myyntikumppania?

Kaipaako asiakaspalvelunne jeesiä?

Ota alta yhteyttä, niin katsotaan klikkaako meillä! 👇🏼

Solution Pro myynnin ulkoistaminen.JPG
Ota yhteyttä

Kiitos! Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Yritys yhteydenottopyyntö
bottom of page