top of page

SolutionPro Oy yrityksenä

Solutionpro myynti rekry.JPEG

Myynnin ja myynnillisen asiakaspalvelun erikoisyksikkö palveluksessanne.

SolutionPro on myyntiä henkeen ja vereen hengittävien tekijöiden toimesta vuonna 2022 perustettu myynnillisen asiakaspalvelun talo. Meillä tulosta tehdään tehokkaasti, oikealla tavalla ja asiakas keskiössä. 

Vahvuuksiimme kuuluu laadukkaan kaupan aikaansaaminen, B2B-myynti sekä asiantunteva asiakaspalvelu. Meillä on selkeät tavoitteet, joita kohti työskentelemme. Tavoitteisiin pääsemiseen motivoimme hyvällä työporukalla, tsemppaavalla ilmapiirillä, erilaisilla kilpailuilla ja tietenkin sillä, että hyvästä työstä kuuluu aina saada hyvä palkinto. 

Me tiedetään mitä me tehdään.

Vaikka yrityksemme on tuore, sen perustajilla on yhteensä lähes 20 vuoden kokemus myynnistä. Me tiedämme, miten kauppaa tehdään oikein niin puhelimitse kuin kentällä. Me emme selittele, vaan teemme tulosta. Tutustu SolutionPro:n perustajiin täältä.

Me keskitymme myyntiin, myynnilliseen asiakaspalveluun sekä operaattoriasiantuntijuuteen. Tutustu tarjoamiimme palveluihin lisää täältä

Yritys,
kiinnostaako yhteistyö?

Tärkein tehtävämme on saada kauppaa tai liidejä asiakkaalle, laatu keskiössä. Me hoidamme myyntiä niin puhelimitse kuin kentällä – mikä asiakkaan brändiin ja tavoitteisiin sopiikaan.

Perehdymme perusteellisesti myytävään tuotteeseen / palveluun, ja alkuun voidaan tehdä pilotti. On tärkeää sisäistää asiakkaan tavat toimia, jotta laadukasta kauppaa voi saada aikaiseksi.

Etsiikö yrityksenne osaavaa myyntikumppania? Ota yhteyttä, niin katsotaan klikkaako meillä! 👇🏼

Solution Pro myynnin ulkoistaminen.JPG
Yritys yhteistyö
bottom of page