top of page

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä!

Anthony Nordman

📧 anthony.nordman@solutionpro.fi📞 +358 40 731 7301

Leevi Marttinen

📧 leevi.marttinen@solutionpro.fi

📞 +358 50 409 0058

SolutionPro logo valkoinen.png

SolutionPro Oy

Y-tunnus: 3266727-2

Mäkelänkatu 54 B, 5. krs

00510 HELSINKI

DNA_YLT_edustajatunnus_vaalea_RGB.png

Tutustu meihin!

Solutionpro myynti rekry.JPEG

Anthony Nordman

Myyntikokemus 10 vuotta.

"Olen toiminnan mies ja superkykyni on tarmokas myynti. Tykkään ja osaan kohdata ihmisiä – pidän mielenkiintoisena osata mukautua erilaisten ihmisten tyyliin ja tarpeisiin. Vaikka myynkin tarmokkaasti, myyn aina tarpeeseen.

 

Myyntilukujen lisäksi laadun on oltava hyvää. Haluan löytää aidosti ratkaisun asiakkaan tarpeeseen, ja vastaavasti osaan myös todeta rehellisesti ääneen, jos minulla ei ole sitä hänelle tarjota.

Tykkään työskennellä motivoituneiden ihmisten ympärillä ja keksiä ratkaisuja, joilla hommia saadaan toimimaan entistä tehokkaammin. SolutionPro:lla tulen vaatimaan paljon, mutta antamaan sitäkin enemmän.

Luonteeltani olen iloinen, reilu, keskusteleva ja rento. Omaan rennon elämänasenteen ja korkean työmoraalin. Jos jotain sovitaan, se hoidetaan kunnolla loppuun!"

Leevi Marttinen

Myyntikokemus 9 vuotta.

"Rakastan myyntiä ja ihmisten kanssa toimimista. Kiksejä saan tuloksista ja muiden auttamisesta. Viime vuosien aikana intohimoksi on noussut myös johtaminen. Vaikka tulokset viehättävät, pidän tärkeämpänä sitä, miten ne tulevat. Tekemisen pitää olla laadukasta ja mukana täytyy olla ymmärrys siitä, ettei tulos synny itsestään vaan sen taustalla on suuri ja suunniteltu työmäärä.

 

Johtamistyylini on olla ihminen ihmiselle. Usein mietitään, että johtoon yleneminen olisi harppaus ylös päin. Itse ajattelen, että se on hyppy alaspäin. Silloin pitää tehdä kaikkensa, että johdettavilla on hyvä olla ja oikeat puitteet toteuttaa työtehtäviään. Henkilöstön hyvinvointi on paras keino hyviin tuloksiin!

 

Ihmisenä olen reilu, avoin, vaativa ja huolehtivainen, mutta sählään välillä. Muuan viisas mies joskus sanoi, ettei stressi synny töistä vaan tekemättömistä tai huonosti tehdyistä töistä. Olen samaa mieltä!"

bottom of page